Cho Woon Sup 9. Dan: Underviser hovedsakelig på Osterøy i disse dager, men kommer og underviser innimellom på tirsdager. Han er nordens høyeste graderte og rådgiver til Kukkiwon (Taekwondo sitt hovedsete i Korea). Han begynte å trene Taekwondo som ung gutt i Korea på 60-tallet fordi hans far ville han skulle få bedre helse. Etter noen år utviklet han seg til å bli en ung sterk mann. Han fikk tidlig ansvar for Taekwondo undervisning av sin mester, allerede som 2. dan hadde han ansvar for egen Dojang selv om det ikke var normalt å få dette ansvaret før 4. dan på den tiden.

Erling Oppedal 7. Dan: Er en av Norges høyeste graderte og sitter i Traditional Taekwondo Union sitt eldsteråd. Han har trent Taekwondo og kampkunst siden 70-tallet, og var en av de som hevdet seg i konkurranse da det ble knockoutregler på 80-tallet. Har lang fartstid både i Taekwondo som sport, og som tradisjonell kampkunst. Erling er også en av en håndfull mennesker som har tillatelse og kunskap til å undervise Eui Gam Kigong utenfor Korea. Som mange andre som begynte å trene Taekwondo da det var relativt nytt i Norge og spesielt i Bergen begynte han sin trening i Centrum Taekwondo, en klubb Bergen Vest fremdeles har nære bånd til. Da det ikke var noe Taekwondo tilbud i Bergen Vest grunnla han klubben for å kunne tilby Taekwondo også i denne bydelen.

Anna Kim 6. Dan: Hun kom til Norge for bare få år siden, men har på veldig kort tid allerede lært seg språket og hun er fast instruktør i Bergen Vest om tirsdagene. Hun er opprinnelig fra Taekwondo sitt hjemland og har studert Taekwondo ved Chosun University i Sør Korea hvor det er mulig å studere Taekwondo på universitetsnivå. I Korea var hun på Kukkiwon Demonstration team noe bare veldig få personer i landet er gode nok til å bli tatt opp i. Hun har i tillegg til Taekwondo mye kompetanse på Yoga og som en del av Universitetsstudiene sine har hun også vært borti Hapkido og Tai Chi. I Norge har hun hatt intensiv trening direkte under Master Cho Woon Sup og fungerer som hans lærerassistent.

Håkon Iversen 3. Dan: Er kanskje den med mest eklektisk kampkunst kompetanse i Bergen Vest Taekwondo. Han trener og underviser i Bergen Vest Taekwondo, men han trener og underviser også i Bushido sine lokaler i Leirvikåsen. I 2016 organiserte han og underviste to tematreninger med fokus på de aspektene av Taekwondo som ofte faller litt i skyggen; kast, leddmanipuleringsteknikker og bakkekamp.

Ørjan Nilsen 2. Dan: Har trent Taekwondo i 16 år, og i 2007-2008 studerte han Taekwondo i et årskurs ved Chosun University i Korea. Han er svært interessert i selvforsvar, de historiske røttene til moderne Taekwondo, og relasjonen mellom tradisjonelle grunnteknikker, mønster og selvforsvar. Han skriver en blogg som du kan lese på www.jungdokwan-taekwondo.blogspot.no og skriver så og si fast (månedtlig) for Totally Taekwondo Magazine (www.totallytkd.com ).

Christina Follesø 2. Dan: Brenner for barneidrett, og er fast barneinstruktør i Bergen Vest Taekwondo. Hun har trent Taekwondo i mange år, og har også bodd i Frankrike hvor hun også trente Taekwondo. Hun er en svært teknisk god utøver, og er en veldig grundig instruktør som legger vekt på detaljene i teknikkene når hun underviser. Dette gir en god ekstra trygghet spesielt for barn ettersom man kan skade seg om man gjør Taekwondo-teknikker på en uriktig måte over lang tid.

Kurt Stordal 1. Dan: Har trent Taekwondo i 10 år og er barneinstruktør og vikar. Han er veldig god teoretiker og har svært god kontroll på pensum. Kurt er veldig opptatt av treningslære og pedagogikk når det gjelder kampkunstundervisning, og har gjennomført alle tre delene i Norges Kampsportforbunds Trener 1 Kurs.

Ivar Tindeland 1. Geup: Han har trent siden klubben ble opprettet for mange år siden, og fungerer som hjelpetrener og vikarinstruktør. Han er veldig god på treningslære og selvforsvar, noe som også er hovedinteressen hans innenfor Taekwondo. Ivar er en av dem som har best kompetanse i klubben når det gjelder "ekstratrening" som kondisjonstrening, styrketrening osv. Hans tanker rundt realistisk selvforvar har gjort at han har fått sterk innflytelse fra Geoff Thompson, Iain Abernethy, Marc Macyoung, Tony Blauer med flere.